Over ons

Iets meer over Euro-Cars La Nucia

Reeds 4 generaties lang is de familie Claeys reeds actief in de autowereld. Alles begon in België met overgrootvader Maurice die in 1928 in de stad Gent een autoschade-bedrijf begon samen met zijn 3 zonen, waarop dan grootvader Roger het vak leerde en in 1955 een eigen autoschade-bedrijf begon aan de Belgische kust! Daar leerde vader Willy wederom het vak van autohersteller. In 1971 nam hij de zaak in eigen handen, en pas na 23 jaar, in 1994 wegens gezondheidsreden, werd uitgeweken naar de Costa Blanca, waarop zoon Xavier het roer overnam en met hulp van vader Willy het autobedrijf Euro-Cars La Nucia oprichtte!

Euro-Cars is in februari 1994 begonnen als een klein autobedrijfje dat ondertussen uitgegroeid is tot een van de meest spraakmakende bedrijven voor bijna nieuwe tweedehands autos uit deze streek. Aan het roer van dit bloeiende familiebedrijf staat Xavier Claeys, die zorg draagt voor zowel de aankoop als de verkoop van de wagens. Hij regelt ook de invoer en de APK keuring (ITV in het Spaans). Vader Willy runt de werkplaats, samen met monteur Michel zorgd hij voor alle onderhoudswerkzaamheden en de mechanische reparaties. De absolute specialiteit van Willy is schadereparaties en spuitwerk en dit in nauwe samenwerking met alle Spaanse verzekeringsmaatschappijen. Dan is er nog moeder Rosette, die zich onfermt over de klanten, de service en de administratie. De schoonmaak van de autos neemt dochter Isabelle voor haar rekening, zij zorgt dat de autos als nieuw afgeleverd wordem. We kunnen dus met recht spreken van een echt familiebedrijf.

De specialiteit van Euro-Cars is de verkoop van bijna nieuwe autos, die maximaal 2 jaar oud zijn. Het gaat over autos van de kleine en middenklasse, cabrios, 4x4, automaten en monovolumes - allen van Spaanse oorsprong. Sinds enkele jaren is de zaak uitgebreid tot een oppervlakte van 4000 vierkante meter met een prachtige showroom, een koffiebar, magazijn, en er is nu plaats voor een 30-tal autos. Er zijn wekelijks goedkope inruil-autos met weinig kilometers te koop.

We streven en slagen er reeds sinds 1994 in om onze talrijke klanten tevreden te stellen met de aankoop van hun bijna nieuwe auto, waarop wij 1 jaar garantie geven en een buitengewone aftersales service. Dat laatste is erg belangrijk. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om onderhoud, ongeval-schade, APK (ITV) en pech onderweg!

Komt u eens vrijblijvend kijken bij Euro-Cars en u zult zien hoe onze autos in een uitzonderlijke nieuwe staat verkeren. U mag bij Euro-Cars scherpe prijzen en een perfecte service verwachten. De leus van Euro-Cars is daarom ook: Kopen bij Euro-Cars La Nucia is kopen met zekerheid!

Adres

Ctr. Benidorm - La Nucia
(CV-70 @ km. 51)
03530 La Nucia

Naast Eldeco en 500m van
Supermercado La Nucia

Tel. 966 873 860

Openingstijden

Maandag tot vrijdag
08.45 —   13.30
16.00 —   19.00